Humanitarna Božićna čarolija dječjeg vrtića Mala kuća

Odgojiteljice DV “Mala kuća” u svom su dvorištu pripremile Božićnu čaroliju za djecu Mokošice,odnosno za korisnike dječjih vrtića treće cjeline Dječjih vrtića Dubrovnik. U ponedjeljak, 14.12. 2020. svečano ju je otvorio dubrovački gradonačelnik Mato Franković.
     Poštivajući epidemiološke mjere, ograničile smo broj posjetitelja; odgojne grupe su se svakodnevno izmjenjivale nakon radnog vremena vrtića, sve do subote 19.12. 2020.
Želja nam je bila djeci i roditeljima osvijetliti puteve do najljepšeg blagdana u godini.
Slavimo i iščekujemo rođenje malog Isusa i radujemo se novim počecima u Novoj godini.
     Šetnjom kroz dvorište posjetitelji su mogli vidjeti jaslice koje su osmislile i izradile djelatnice “Male Kuće” u suradnji s ostalim djelatnicima treće cjeline, sobove i snjegoviće koje su izradili roditelji polaznika našeg vrtića te mnoštvo svjetlosnih i ostalih zanimljivosti. Odgojiteljice su posjetitelje počastile toplim priklicama i hot dogovima, a oni su se svojim dobrovoljnim prilozima odazvali humanitarnoj akciji “Male kuće” u suradnji s Lions Clubom-Dubrovnik Sv. Vlaho pod nazivom “Srce pod povećalom” koja je imala cilj prikupiti sredstva za kupnju elektronskog povećala za našu sugrađanku, slabovidnu gimnazijalku.
     Veseli nas da je za vrijeme Božićne čarolije prikupljeno 19.565,00 kuna i da smo zaista sretne i ponosne što smo se uspjeli približiti potrebnom iznosu za kupnju ovog pomagala.
    Želimo se najprije zahvaliti našim roditeljima koji su nas svesrdno podržali u realizaciji ove ideje, zatim TZ Grada Dubrovnika, Pekari Mokošica, Konobi Veranda, Gradu Dubrovniku, AŠD Orašac za tehničku opremu, Dubrovačkim vrtovima sunca, mesnici Šimun, mesnici Traversa, Texo gradnji, trgovini Mokošica, Elektro-teamu, Plavoj kavi, kao i vrijednim
spremačicama “Male kuće” i  ostalim djelatnicima Dječjih vrtića Dubrovnik: pedagoginji i zdravstvenoj voditeljici, ostalim odgojiteljicama i asistenticama, kao i meštrima treće cjeline. 
Galerija slika