OBAVIJEST O PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA NAKNADNE UPISE U DJEČJE VRTIĆE DUBROVNIK I DJEČJI VRTIĆ PČELICA

Naknadne prijave za upis djece u jaslice/vrtić Dječjih vrtića Dubrovnik i Dječji vrtić Pčelica mogu se podnositi od 07. do 12. listopada 2021. putem sustava e-Građani za koji će će se poveznica nalaziti  na mrežnoj stranici Dječjih vrtića Dubrovnik: vrtici-du.hr

Zahtjevi za upis  podnose se zaključno s 12. listopada 2021. godine nakon čega se aplikacija automatski zatvara.

Za naknadno podnošenje zahtjeva za upis mogu se prijaviti roditelji odnosno skrbnici čije dijete navršava godinu dana života do 28. veljače 2022. godine.

Zahtjeve za upis razmatra Komisija za upis jednom mjesečno te se djeca upisuju 1. (prvog) u mjesecu, ovisno o raspoloživosti mjesta u jaslicama/vrtiću. Naknadni zahtjevi stavljaju se na Listu čekanja te s Listom prvenstva s redovnog upisa čine novu Listu.

Nakon isteka roka (redovnog i naknadnog) za upis u jaslice/vrtić djeca s Liste prvenstva, odnosno Liste čekanja upisuju se u jaslice/vrtić ovisno o slobodnim mjestima, a najkasnije do 30. travnja 2022. godine.

Roditelj, odnosno skrbnik, čije dijete nije upisano u jaslice/vrtić do 30. travnja 2022. godine mora ponovno podnijeti zahtjev za upis na redovnom upisu.

U slučaju eventualnih promjena u vezi upisa isti će se objaviti pravovremeno na mrežnoj stranici Vrtića.

Sve informacije za upis mogu se dobiti putem e-maila: tajnica@vrtici-du.hr i tajnica-pcelica@vrtici-du.hr  ili na brojeve telefona: 333 402, 332 400 i 099/5899174.

S obzirom na situaciju uzrokovanu koronavirusom, mole se podnositelji zahtjeva da sve upite šalju putem maila ili kontaktiraju tajništvo na prethodno navedene brojeve telefona, a u slučaju dolaska obavezno je nošenje zaštitnih maski za lice.

Rad sa strankama za upise je radnim danom u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.

 

Uprava Dječjih vrtića Dubrovnik

poveznica: PRAVILNIK O MJERILIMA I POSTUPKU UPISA DJECE U DJEČJE VRTIĆE I JASLICE
poveznica: KORISNIČKE UPUTE ZA PODNOSITELJE ZAHTJEVA

Skip to toolbar