Poziv na sudjelovanje u radionicama “Rastimo zajedno i mi”

Obiteljski centar Dubrovnik poziva roditelje na sudjelovanje u projektu: „Rastimo zajedno i mi“, čija je svrha omogućiti razmjenu informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti i roditelja i djeteta.

Program radionica s roditeljima i djecom se sastoji od petnaest jednoipolsatnih radionica (paralelno za roditelje i djecu), uz pola sata zajedničkih aktivnosti roditelja i djece na kraju svake radionice. Na radionicama sudjeluje 4-10 roditelja, a koriste se različiti oblici rada (ppt prezentacije, vježbe, igra, film…). Na radionicama s djecom sudjeluje 4-10 djece, a glavni oblik rada je igra – strukturirana i slobodna. Učenje kroz igru uključuje prigodne pjesmice, igračke, materijale i aktivnosti u pokretu te neke rutine.

Radionice provode posebno educirani voditeljski timovi stručnjaka za podršku ranom razvoju djeteta.

Pozivamo sve roditelje koji doživljavaju različite izazove u roditeljstvu, kao i one koji trenutno prolaze kroz zahtjevno životno razdoblje, da se uključe u Projekt i steknu nova znanja i vještine u području odgoja djece, ali i osnaže sebe kao roditelja za nove životne izazove.

Prijaviti se možete na kontakt broj: 095/9026179

Skip to toolbar