Vrtić CICIBAN

U zelenoj oazi hrasta, mirte, lovorike i pod okriljem starih egzotičnih palmi nalazi se naš lijepi vrtić „Ciciban“.

Svoja vrata otvorio je 14. siječnja 1972.g. generacijama mališana koji su ga svojim iskrenim dječjim dušama obogaćivali i oplemenjivali sve do današnjih dana.

Počeo je rad s tri vrtićne skupine i upravom. Tijekom 2003. godine vrtić je adaptiran i nadograđen. Danas je to velika kuća na dva kata, sa 171 djetetom predškolske dobi. U ljeto 2014.godine naše je dvorište dobilo novi sjaj i nove sprave i sada djeca u potpunosti uživaju u igrama na otvorenom.
U vrtiću je šesnaest odgojiteljica, dvije kuharice, dvije pomoćne radnice, tri spremačice i kućni majstor.

U vrtiću djeluju tri jasličke grupe i pet mješovitih grupa.
Svakog radnog dana vrtić je otvoren od 6.30 do 16.30 sati.
Radimo po principu „Otvorenih vrata“. Ističemo važnost mješovitih skupina i druženja. Kroz obilje materijala, slobodu kretanja i mogućnost izbora dopuštamo djeci iskazivati svoju posebnost, što im omogućuje veću razvojnu kvalitetu.

Primarni program obogaćen je različitim sadržajima kao što su prava djeteta, ekologija, kršćanski blagdani, matematičke igre…U našem vrtiću se također i provodi program MENSE. Odgojiteljice koriste projektni oblik planiranja i to je najbolji oblik rada u potpunosti usmjeren na dijete i njegove interese. U ovakvom odgojno – obrazovnom planiranju odgojiteljica je promatrač, pomagač, suigrač, poticatelj, refleksivni praktičar koji u svakom trenutku prepoznaje što je najbolje za dijete.
Uključujemo roditelje i vanjske suradnike koji svojim sudjelovanjem kroz specifične sadržaje obogaćuju naš redoviti program.

Težimo biti kvalitetan vrtić iz kojega će djeca, u svom srcu, ponijeti lijepe i nezaboravne trenutke koje će zauvijek pamtiti.

CICIBANI  MI  SMO  MALI
SVAK  SE  S  NAMA  RADO  ŠALI
VRTIĆ  NAM  JE  DRUGI  DOM
SVIMA  NAMA  DRAG  JE  ON  !!!

TU SE RADO POIGRAMO
UČIMO I SVAŠTA ZNAMO
KAD U ŠETNJU POĐEMO
VESELO ZAPJEVAMO!!!

ADRESA: Solinska 1
Vrtić 099 2332 408 427-470
Jaslice 099 4288 423

Skip to toolbar